Natiunea MMA

Zuffa ii concediaza pe Valentijn Overeem, Marloes Coenen si Jon Olav Einemo
04/08/2011La foarte scurt timp dupa ce contractul dintre Strikeforce si fostul sau campion al Categoriei Grele, Alistair Overeem a fost reziliat, un intreg grup de sportivi ai Golden Glory au fost si ei la randul lor concediati.

Martijn de Jong, antrenorul principal al Golden Glory, a anuntat ca atat fratele mai mare al lui Alistair, Valentijn, cat si fosta campioana a categoriei semi-mijlocii din Strikeforce, Marloes Coenen au fost pusi pe liber de Strikeforce.

In plus, Jon Olav Einemo, aflat sub contract cu UFC si recompensat cu bonusul pentru Lupta Serii in urma infrangerii suferite prin TKO in runda a doua in fata lui Dave Herman la UFC 131, a primiti si el aceeasi veste neplacuta.

Desi Marloes a pierdut recent titlul chiar in acest weekend, iar Valentijn a primit probabil un contract cu Strikeforce aproape sigur doar datorita fratelui sau, el avand ulnpalmares de 31-29 in MMA, recentele neintelegeri dintre Alistair Overeem si echipa sa de management pe de o parte, si Zuffa LLC, compania mama a UFC si Strikeforce pe de alta parte, ar putea sta la baza acestei "ofensive" impotriva sportivilor probabil celei mai cunoscute organizatii europene de MMA si kickbox, Golden Glory.

Sergei Kharitonov ramane acum singurul reprezentant al acesteia in lumea mare a MMA-ului de pe continentul nord-american.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA