Natiunea MMA

Zece gale importante tin capul de afis in lumea MMA pentru luna august
19/07/2010

Jesse Holland - www.MMAmania.com

Luna august a acestui an ne aduce nu mai putin de 10 evenimente majore in lumea MMA, ca o pregatire pentru debutul noului sezon al The Ultimate Fighter si UFC Fight Night din luna septembrie.

Sigur, au fost cateva showuri importante despre care putem vorbi de la revenirea cu succes a lui Brock Lesnar pe tronul categoriei grele a UFC pe 3 iulie.

Am avut infrangerea dureroasa a lui Tatsuya Kawajiri la DREAM si cateva foste glorii ale MMA-ului la IMPACT FC in Australia, dar nimic nu face mai mult bine acestui sport decat sa avem doar cateva zile sa discutam despre urmarile unei gale inainte de a avea un nou eveniment care sa ii ia locul.

Jon Jones ar putea sa castige sau ar putea sa fie invins la UFC on Versus 2, dar deja pe martea din saptamana urmatoare nu vom mai vorbi decat despre UFC 117: "Silva vs Sonnen". Poate vom avea acolo un rezultat asteptat, sau poate va fi o mare surpriza, dar nu va trece decat scurt timp pana vom uita de 117 si vom trece la UFC 118 "Edgar vs Penn 2".

Si sa nu uitam de galele WEC si Strikeforce, competata de Bellator si de japonezii de la Sengoku.

Lista completa a celor 10 showuri importante de MMA este:

UFC on Versus 2: Jones vs. Matyushenko (Aug. 01)
UFC 117: Silva vs. Sonnen (Aug. 07)
Bellator Fighting Championships 24 (Aug. 12)
Strikeforce Challengers 10 (Aug. 13)
WEC 50: Cruz vs. Benavidez (Aug. 18)
Bellator Fighting Championships 25 (Aug. 19)
Strikeforce: Houston (Aug. 21)
Sengoku Raiden Championship 14 (Aug. 22)
Bellator Fighting Championships 26 (Aug. 26)
UFC 118: Edgar vs. Penn II (Aug. 28)
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA