Natiunea MMA

Yushin Okami vs Ryan Ford, Main Eventul World Series of Fighting 21
13/02/2015Veteranul UFC Yushin Okami il va intalni pe canadianul Ryan Ford pe 5 iunei, in Main Eventul galei cu numarul 21 din istoria organizatiei World Series of Fighting, a anuntat ieri Ray Sefo, presedintele acesteia.

Okami (30-9) a fost la un moment dat unul dintre cei mai buni luptatori de categoriei mijlocie din UFC, vreme de aproape opt ani de zile pana in a doua jumatate a lui 2013. Cand a fost invins prin TKO de Ronaldo "Jacare" Souza, contractul sau a fost reziliat intr-o maniera neasteptata de catre organizatia americana.

De la plecarea din UFC, el are un palmares de 1-1 in cusca WSOF, trecand prin submisiei in runda a doua in fata lui Svetlozar Savov, dar trebuind sa se recunoasca infrant in fata campionului diviziei, David Branch.

Ford (22-5) are si el un palmares identic in WSOF, facandu-l KO pe Joel Powell in chiar prima runda a debului sau sub bannerul World Series, dar fiind apoi submis tot in prima runda de catre veteranul Jake Shields.

World Series of Fighting 21 are loc la Edmonton Expo Center in Edmonton, Alberta, Canada.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA