Natiunea MMA

Yushin Okami semneaza cu promotia americana World Series of Fighting
15/10/2013Fostul pretendent la titlul categoriei mijlocii a UFC, Yushin Okami, a semnat un contract de colaborare cu o alta organizatiei de MMA, World Series of Fighting.

Vice-presedintele executiv al promotiei americane, Ali Abdel-Aziz a confirmat aceasta stire, specificand ca japonezul a semnat un contract pentru mai multe lupte. Ca de obicei, termenii financiari ai intelegerii nu au fost facuti publici.

La 32 de ani, Okami urmeaza sa isi faca debutul in galele WSOF undeva in luna martie a anului viitor.

Luptatorul japonez a fost concediat de UFC in aceasta luna, un lucru care a surprins pe multi specialisti. El are un palmares de 29-8, dintre care 18 lupte s-au terminat la decizie.

In ultima sa aparitie in Octogon, el a fost invins intr-o maniera categorica de ROnaldo "Jacare" Souza, care a pus astfel capat unei serii de trei victorii consecutive pentru luptatorul japonez. El are insa reusite in sase dintre ultimele noua confruntari la care a participat, fiind invins doar de Anderson Silva, Tim Boetsch si Souza.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA