Natiunea MMA

Yushin Okami: "Va promit ca Silva va cadea, si eu am sa fiu noul campion"
24/03/2011

Yushin Okami se pregateste pentru cea mai importanta perioada din cariera sa profesionista de MMA. Dupa ce a adunat incet victorie dupa victorie sub bannerul UFC, el inca asteapta recunoasterea ca principal pretendent la titlul categoriei mijlocii.

Intr-un interviu recent, el si-a exprimat public dorinta de a lupta cu regele neincoronat al acestei categorii de greutate, Anderson Silva.

"Am mers la Vegas pentru a putea vedea confruntarea dintre SIlva si Belfort. Am fost surprins sa vad ca Silva a reusit sa il termine cu o astfel de lovitura, dar privind lupta asa ma facut sa vreau si mai mult sa lupt. Am auzit multe posibilitati, dar in loc de GSP, vreau sa lupt cu Anderson Silva, sa il invins si sa devin nou star al UFC. Ma concentrez si ma pregatesc pentru asta in momentul asta. Anderson e in varful categoriei mijlocii dar eu vin sa iau centura. Va promit ca Silva va cadea, iar eu am sa fiu noul campion. Va multumesc pentru sprijin."

Va trebui insa sa asteptam decizia finala cu privire la mult discutata "lupta a mileniului" dintre Silva si GSP, pentru a sti cu siguranta cine va fi viitorul adversar al lui Okami, dar se pare ca treptele dintre el si sansa de a lupta pentru o centura de campion sunt din ce in ce mai putina.

Sursa - www.cagepotatoe.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA