Natiunea MMA

Yoshihiro Sato vs Dzhabar Askerov la GLORY 3 - Final 8 in Roma, pe 3 noiembrie
06/09/2012

Promotia olandeza GLORY are un program foarte incarcat in acest sfarsit de an. Dupa gala din 6 octombrie din Bruxelles, la nici o luna diferenta, in capitala Italiei, Roma, ei vor organiza gala cu numarul 3 de la lansare. Aceasta va fi gazda Final 8 a Turneului categoriei 70kg. Desi cei 8 sportivi care lupta in acest Turneu au fost deja numiti, restul cardului inca nu a fost completat.

Ieri, oficiali ai organizatiei au anuntat inca o lupta interesanta care se va desfasura pe 6 noiembrie.

Yoshihiro Sato si Dzhabar Askerov, care au luat parte la Final 16 din 26 mai in Stockholm, Suedia se vor intalni intr-un superfight. Sato a pierdut la puncte in fata lui Shemsi Beqiri, desi multa lume l-a vazut pe el invingator. Askerov a avut ghinionul sa il intalneasca atunci pe unul dintre cei mai in forma luptatori ai momentului, si unul dintre putinii oameni care ar putea sa il opreasca pe Giorgio Petrosyan, Robin van Roosmalen, in fata caruia a trebuit in cele din urma sa se recunoasca invins. Lupta dintre ei e un candidat serios la titlul de "Lupta Anului".

Pentru Sato, lupta din noiembrie va fi prima de dupa infrangerea din fata lui Shemsi. Askerov insa este unul dintre cei mai activi luptatori din sporturile de ring, cu nu mai putin de sapte lupte la activ in acest an, in inca alte cinci programate in a doua jumatate a lui 2012.

Sursa 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA