Natiunea MMA

Yoshihiro Akiyama vs Nate Marquard, confirmata pentru UFC 128 din martie
08/01/2011


           Nate Marquardt                vs               Yoshihiro Akiyama

O lupta foarte interesanta la categoria mijlocie intre Yoshihiro Akiyama si Nate Marquardt urmeaza sa apara pe Fight Cardul galei UFC 128 ce va avea loc in luna martie in Newark, New Jersey. Desi amandoi vin dupa infrangeri in luptele anterioare, nu exista nici un dubiu ca cei doi urmeaza sa ii intretina pe fani cu o prestatie frumoasa, pe baza experientei si a talentului pe care l-au aratat anterior in Octogon.

Stirea despre aceasta pereche de luptatori a fost raportata pentru prima data de catre ESPN, care a primit confirmarea ca acordul verbal al celor doi luptatori exista deja, si ca se lucreaza la semnarea actelor.

Inainte de infrangerea lui Nate Marquardt in fata lui Yushin Okami la UFC 122, acesta castigase patru din ultimele sale cinci lupte, si parea sa se apropie tot mai mult de o sansa la titlul categoriei. El are la activ victorii in fata unor nume importante ca Demian Maia, Martin Kampmann si Kazuo Misaki.

Akiyama s-a gasit si el in postura sa accepte decizia contrara a arbitrilor de ring in confruntarea cu Michael Bisping la UFC 120 din luna octombrie. A fost a doua infrangere consecutiva a celui supranumit "Sexyama", dupa ce Chris Leben reusise sa il invinga la UFC 116. El are un palmares de 13-3 si are la activ victorii in fat lui Alan Belcher, Melvin Manhoef si Denis Kang.

Lupta dintre Mauricio "Shogun" Rua si Rashad Evans va fi main eventul galei UFC 128. Pe acelasi fight card urmeaza sa mai apara Urijah Faber, Joseph Benavidez, Jim Miller si Kurt Pellegrino.

Brendhan Conlan - www.fiveouncesofpain.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA