Natiunea MMA

Yoshihiro Akiyama coboara la categoria semi-mijlocie
05/09/2011

După trei īnfrāngeri consecutive la categoria Mijlocie, japonezul judoka care lupta īn UFC Yoshihiro Akiyama se īndreaptă īn cele din urmă către categoria Semi Mijlocie.

Akiyama, care are un palmares de 1-3 īn UFC și 14-4 cu două meciuri nule per total, a vrut sa se retragă după ce a fost īnvins prin KO de către Vitor Belfort luna trecută, dar acum intenționează să slăbească 7 kilograme și să se antreneze cu campionul diviziei Semi Mijlocii Georges St Pierre.

El a declarat ca ar dori sa debuteze la Semi Mijlocie la īntoarcerea UFC-ului īn Japonia, īn februarie 2012. Īnainte sa vina īn UFC, Akiyama a fost cel mai popular luptător din Japonia și ar fi cu siguranță un atu pentru orice eveniment ținut īn Asia.

Datorita unor probleme financiare, Akiyama a fost nevoit să īși īnchidă sala īnainte de īntālnirea sa cu Belfort la UFC 133 și cu mutarea la Semi Mijlocie, Akiyama a declarat că ar dori să se mute la sala campionului St Pierre si sa devina "ucenicul" acestuia.

Trecerea la Semi Mijlocie a durat mult pentru Akiyama - deși el a cāștigat 3 bonusuri "Fight of the Night" și a avut succes īn debutul sau īn UFC īmpotriva lui Alan Belcher, luptătorul japonez a fost considerat a fi prea mic pentru a concura īn eșaloanele superioare ale categoriei mijlocii īn promoțiile din America.
 
Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA