Natiunea MMA

Yoshihiro Akiyama coboară la categoria semimijlocie si îl înfruntă pe Jake Shields la UFC 144
15/11/2011


Yoshihiro Akyiama              vs                     Jake ShieldsYoshihiro Akiyama va cobori la Semimijlocie pentru a se lupta cu fostul pretendent la titlu, Jake Shields, la UFC 144 în Japonia.

UFC a confirmat această luptă luni după-amiază.

Akiyama a pierdut trei lupte consecutive la mijlocie, fiind invins pe rand de Vitor Belfort, Michael Bisping și Chris Leben, și se credea că ar putea fi dat afara din promoție. În schimb, el găsește un nou început la semimijlocie.

La 36 de ani si cu un palmares de 13-4 cu 2 meciuri nule, fără îndoială Akiyama va ajuta la vânzarea biletelor în țara sa natală, Japonia.

Între timp, Shields va căuta sa își revină după înfrângerea prin knock-out in 53 de secunde în fata lui Jake Ellenberger în luna septembrie. Înfrângerea a venit la doar două săptămâni după moartea tatălui său, Jack.

Shields are un palmares  26-6-1.

UFC 144 va avea loc la Saitama Super Arena din Saitama, Japonia şi va avea ca main event intre Campionul UFC la categoria ușoară Frank Edgar si chalenger-ul Ben Henderson.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA