Natiunea MMA

Yoel Romero, doua luni de suspendare pentru parasirea Octogonului
24/11/2016  Modalitatea in care cubanezul si-a celebrat victoria impotriva lui Chris Weidman la UFC 205 il va costa nu mai putin de 60 de zile in afara custii.
  Comisia de Atletism a Statului New York l-a suspendat pe cel supranumit “Soldier of God” pentru doua luni pentru ca acesta a parasit Octogonul inainte de incheierea in mod oficial a disputei.
  In runda a treia a ciocnirii de la categoria mijlocie, veteranul de 39 de ani si-a spulberat efectiv adversarul cu un genunchi, trimitandu-l la podea. Dupa acest KO spectaculos, Romero a sarit afara din cusca, facand ture in jurul ei inainte ca Bruce Buffer, crainicul evenimentului, sa anunte rezultatul confruntarii.
  Yoel Romero nu poate lupta in UFC mai devreme de 12 ianuarie anul viitor, dar acest lucru nu pare sa il deranjeze pe sportivul de la American Top Team care avea nevoie de o pauza. Recent, campionul en-titre al categoriei, Michael Bisping, a afirmat ca este dispus sa isi apere centura in fata lui Romero, dar nu inainte de primavara lui 2017.
  Pe langa sanctiunea aplicata lui Yoel Romero, comisia newyorkeza i-a suspendat sase luni pe Kelvin Gastelum pentru ca nu a venit la cantarul oficial, respectiv, trei luni pe Thiago Alves pentru ca s-a situat in afara greutatii categoriei. Gastelum planuieste deja sa faca apel la aceasta decizie.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA