Natiunea MMA

Yodsaenklai il invinge pe Cosmo si duce acasa Cupa Regelui Tailandei la Muay Thai 2010
07/12/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

Cupa Regelui Tailandei la Muay Thai a plecat din nou acasa.

Intr-o lupta dramatica, si intr-o anumita masura controversata, Yodsaenklai Fairtex l-a invins pe campionul en-titre Cosmo Alexandre prin decizie si a castigat turneul de opt.

Aceasta a fost finala pe care o asteptau fanii, pentru ca Yod si Cosmo erau clar primii doi luptatori din cadrul turneului, iar confruntare nu a dezamagit. In toate cele trei runde, luptatorii au arata un arsenal impresionant de tehnici si o rezistenta caracteristica practicantilor de Muay Thai.

In runda a treia se parea ca Alexandre urma sa isi ia revansa in fata lui Yodsaenklai si sa isi pastreze titlul castigat anul trecut, gratie unei lovituri frontale de picior care l-a lovit pe acesta din urma in fata de mai multe ori, dar in ultima parte a acestei reprize, Yod a reusit o lovitura puternica de picior la cap care l-a cutremurat serios pe Cosmo, si desi acesta a reusit sa ramana in picioare, era clar ca ii simtea efectele.

Inainte de finala, capul de afis l-a tinut semi-finala lui Yodsaenklai cu luptatorul brianic Jordan Watson,care, desi mai tanar si mai putin experimentat, a arata o forma foarte buna si i-a pus multe probleme celebrului sau adversar. Dupa lupta cu Buakaw de la Londra, aceasta nou prestatie a lui Jordan in fata unui alt nume mare din Muay Thaiul mondial nu poate decat sa ii creasca foarte mult cota de piata.

Semi-finala lui Cosmo a fost mult mai linistita, acesta ne-avand nici o problema in a il depasi la puncte pe Alex Vogel.

De amintit mai este si lupta din sferturile de finala dintre Yodsaenklai si Vusi Collosa, in care tailandezul s-a revansat pentru infrangerea din prima parte a acestui an.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA