Natiunea MMA

World Series of Fighting 7, pe 7 decembrie in Canada; Johnson vs Kyle in Main Event
03/10/2013World Series of Fighting se va aventura in nordul indeparta pentru luna decembrie, cand gala cu numarul 7 din istoria sa va avea loc pe 7 decembrie la PNE Agrodome in Vancouver, Canada.

In Main Eventul serii, Anthony Johnson il va intalni pe Mike Kyle, in timp ce in co-Main Event, Elvis Mutapcic va lupta cu Jesse Taylor.

"Lansarea World Series of Fighting Canda e un eveniment extraordinar pentru organizatia noastra" a declarata presedintele WSOF, Ray Sefo. "De la inceput ne-am dorit sa aducem galele noastre in Canada pentru fanii extraordinari ai MMA-ului care traiesc acolo. Primim cu bratele deschise aceast nou departament din compania noastra, care speram sa ne ajute sa facem valuri in Canada, o tara care s-a dovedit de-a lungul timpului a fi foarte atasata de lumea artelor martiale mixte".

Lupta dintre Mutapcic si Taylor este a doua semifinala din cadrul Turneului Categoriei Mijlocii.

"Fanii nostri vor avea sansa de a se bucura de lupta foarte interesante" a declarat CEO-ul diviziei canadiene a WSOF, Darren Owen, "si vor avea parte de gale frumoase pe cuprinsul intregii noastre tari."

Tabelul principal va fi transmis live de catre NBC Sports Network.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA