Natiunea MMA

Woodley-Thompson, episodul al doilea
10/01/2017  Tyron Woodley si Stephen Thompson se vor reintalni dupa remiza in 5 acte echilibrate din cadrul UFC 205.  De data aceasta, meciul va fi capul de afis al UFC 209 din 4 martie, de la Las Vegas.
  Detinator al centurii semimijlocii, Woodley a dezvaluit ca isi va pune din nou titlul la bataie in fata adversarului pe care nu a reusit sa il invinga la gala din noiembrie 2016. Anterior, Thompson pusese pe Twitter o imagine cu un acord privind lupta dintre el si Woodley.
  Tyron Woodley a devenit campionul categoriei dupa ce l-a facut KO pe Robbie Lawler la finele lunii iulie a anului trecut. Americanul de 34 de ani a adunat 16 victorii in UFC, fiind imbatabil din iunie 2014. T-Wood a debutat in MMA acum 10 ani, reusind o serie incredibila de 10 victorii consecutive.
  De partea cealalta, conationalul sau, Stephen Thompson vrea sa isi pastreze invincibilitatea conservata din mai 2013. Pana la meciul terminat nedecis cu Woodley, “Wonderboy”, care a pierdut o singura oara, a tesut un sir de 7 victorii la rand.
  Pe langa revansa dintre Woodley si Thompson, gala UFC 209 de la Las Vegas mai propune inca una, respectiv, ciocnirea greilor Alistair Overeem si Mark Hunt. De asemenea, pe cardul de lupta figureaza si intalnirea de la categoria pana dintre Mirsad Bektic si Darren Elkins, dar si disputa de la categoria usoara dintre Lando Vannata si David Teymur.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA