Natiunea MMA

Werdum spera sa revina in martie; vrea sa lupte cu Fedor sau Overeem
22/09/2010

Marcelo Alonso - www.sherdog.com

Dupa o victorie care i-a schimbat cariera, impotriva lui Fedor Emelianenko, pe 26 iunie in Strikeforce si o interventie chirurgicala pentru scoaterea a nu mai putin de 27 de fragmente osoase din cotul sau, viata lui Fabricio Werdum s-a schimbat semnificativ.

"Sunt foarte fericit. Interventia chirurgicala a fost un succes si am muncit din greu ta fizioterapie, si deja am luptat putin la sol zilele trecute, cu 70% din forta mea" a declarat greul brazilian, care nu si-a putut indrepta complet bratul in ultimii doi ani. "Obiectivul meu e sa imi refac tendonul care s-a micsorat. Pe langa fizioterapie, folosesc o masinarie 'Dim Fist' noaptea, care imi extinde tendonul."

Cata vreme cotul sau se reface, Werdum, care si-a castigat dreptul de a lupta pentru titlul categoriei grele din Strikeforce detinut acum de Alistair Overeem, va incepe un tur de seminarii in toata lumea.

"Pe 16 octombrie merg in Madrid, unde voi avea mai mult de 200 de studenti. Pe 17 si 18 voi fi in Bordeaux. Pe 22 octombrie merg la Abu Dhabi sa il vad pe Marcus Oliveira in finalele turneului ADFC. Pe 23 voi fi in Sevillia, iar pe 30 in Croatia. Pana pe 4 octombrie trebuie sa ma intorc in State pentru a sarbatori ziua fiicei mele. Pe 5 noiembrie merg la Tokyo, si imediat dupa aceea revin in California si imi reincep antrenamentele. Cred ca in martie am sa fiu din nou in ring."

La 33 de ani, centura neagra in BJJ stie ca va reveni intr-o categorie grea care a crescut ca numar si ca material calitativ, dupa ce Strikeforce a semnat un contract cu fostul campion UFC, Josh Barnett.

"Cred ca este o achizitie importanta pentru promotie. Barnett e un greu foarte bun" a spus Werdum. "Nu m-am gandit sa lupt impotriva lui. Scopul meu este fie o revansa cu Fedor sau o lupta cu Overeem pentru centura de campion. Dar de fapt pentru mine nu e important pe cine vor alege ei ca adversar, ci sa imi revin in proportie de 100% si sa le demonstrez celor care cred ca am fost norocos ca de fapt am fost mai pregatit decat Fedor." 

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA