Natiunea MMA

Werdum impotriva lui Velasquez, revansa sfarsitului de an
24/10/2016  Oficialii UFC au anuntat ca reeditarea disputei dintre doi fosti campioni de la categoria grea, Fabricio Werdum si Cain Velasquez, va avea loc in cadrul galei din 30 decembrie, de la Las Vegas.
  Cei doi s-au intalnit prima oara la UFC 188, in iunie anul trecut. Castig de cauza a avut Werdum, care, cu aceasta ocazie, a castigat centura pentru titlurile reunite ale categoriei.
  In varsta de 39 de ani, brazilianul Fabricio Werdum este unul dintre cei mai galonati luptatori din MMA. “Vai Cavalo” are la activ 21 de victorii, suferind 6 esecuri si inregistrand o remiza. In ultimele 8 partide disputate, Werdum a reusit sa se impuna de 7 ori, unica infrangere fiindu-i produsa de Stipe Miocic (in luna mai a acestui an cand, de altfel, a si pierdut titlul de campion al greilor). Totusi, Werdum a izbutit sa se reabiliteze imediat, invingandu-l pe Travis Browne in gala UFC 203 de luna trecuta.
  De partea cealalta, Velasquez (14-2) a cucerit de doua ori titlul de campion mondial, insa l-a pierdut ultima ora chiar in fata lui Werdum. Practic, singurele esecuri suferite au venit in meciurile care s-au soldat cu pierderea titlului (primul in fata lui lui Junior dos Santos).
  Gala UFC 207 de la Las Vegas are cap de afis confruntarea de la categoria cocos dintre Ronda Rousey si Amanda Nunes. Oficialii UFC se gandesc daca vor considera lupta dintre Werdum vs Velasquez celalalt eveniment principal al galei.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA