Natiunea MMA

Wendell Roche poate fi noul adversar al lui Ghita pentru lupta de duminica seara
25/05/2012

Adversarul initial al lui Daniel Ghita pentru gala de duminica seara, din Madrid, Paul Slowinski, s-a accidentat, iar organizatorii, noua promotiei K-1 Global, au fost nevoiti sa ii gaseasca pe ultima suta de metri un adversar.

Spaniolul Damian Garcia a fost desemnat ca inlocuitor al lui Slowinski, dar se pare ca si acesta s-a retras, dintr-un motiv inca necunoscut, din confruntarea cu unul dintre cei mai buni grei ai kickboxului profesionist mondial.

Cu doar doua zile inaintea galei din Madrid, un alt nume a inceput sa circule in comunitarea artelor martiale de ring. Se pare ca Wendell Roche ar fi persoana care ar trebuie sa urce in ring cu sportivul roman. Managementul lui Daniel a confirmat aceasta posibilitate, dar avand in vedere numeroasele schimbari care au aparut in ultima saptamana, nu s-a putut confirma 100% aceasta stare de fapt.

Wendell ar fi un adversar mult mai aproape de nivelul lui Daniel, dar ramane de vazut daca lupta dintre cei doi se va concretiza in cele din urma.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA