Natiunea MMA

Weekendul tehnicilor articulare pe picior
15/12/2014Am avut din nou un weekend aglomerat cu gale foarte spectaculoase. Doua dintre cele mai reusite au fost 憭UFC on Fox: dos Santos vs. Miocic拻 si 憭World Series of Fighting 16拻.

In cadrul acestor gale au fost 2 meciuri cu finalizari prin tehnici articulare pe picior.

Incepem cu 憭UFC on Fox: dos Santos vs. Miocic拻, mai exact cu meciul din Cardul preliminar: Ian Entwistle vs Anthony Birchak.

Britanicul din Accrington dorea sa isi ia revansa dupa debutul ratat in UFC impotriva lui Daniel Hooker. Si revansa sa a fost una remarcabila, reusind sa obtina victoria prin tehnica articulara (Heel Hook), in prima runda, in ciuda eforturilor lui Anthony Birchak. Acesta s-a rotit, in disperare de cauza, sperand ca va reusi sa scape insa nu a avut ce sa mai faca atunci cand a ajuns lipit de cusca.

Si daca tot vorbim de tehnici articulare pe picior nu avem cum sa trecem peste Main Eventul galei WSOF 16 din Sacramento. Acolo am avut un meci intre 2 fosti luptatori din UFC: Rousimar Palhares (palmares 17-6) si Jon Fitch (26𤪗 (1).

Rousimar sau 憭 Toquinho cum este cunoscut brazilianul a castigat meciul prin kneebar, afectandu-i genunchiul serios lui Fitch care a cedat urland de durere dupa numai 1 minut si 30 de secunde din prima runda. Brazilianul nu a scapat insa de critici, multi spunand ca din nou a tinut priza mult mai mult decat ar fi fost cazul, cum a facut si in meciul impotriva lui Mike Pierce. Dupa acel meci  a fost concediat de UFC.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA