Natiunea MMA

Wanderlei il vrea pe Leben, UFC vrea Wanderlei vs Belfort
17/03/2011
Wanderlei Silva si UFC par sa aiba viziuni diferite asupra viitorului oponent pentru legendarul brazilian.

Silva a pus ochii pe batausul Chris Leben de ceva vreme, si a declarat ca nu o data ca ar dor sa urce in cusca cu acesta, dupa revenirea din urma operatiei la genunchi de anul trecut.

Presedintele UFC, Dana White, e de o cu totul alta parere, si spune ca promotia americana vrea sa il puna fata in fata cu Vitor Belfort.

"Wanderlei il vrea pe Leben, dar asta nu e lupta pe care o vrem pentru Wanderlei. Noi il vrem pe Belfort. Wanderlei vs Vitor. Asta e lupta pe care o vreau, si Wanderlei stie ca e ce imi doresc. Vitor e gata de lupta" a declarat White pentru MMA FIghting.

Wanderlei s-a folosit intens de contul sau de Twitter pentru a cere in repetate randuri sprijinul fanilor in a convinge UFC sa i-l ofere ca oponent pe Leben, dar White a declarat in mod repetat ca nu are de gand sa faca acest lucru posibil.

Nu exista nici o indicatie despre momentul in care UFC vrea sa puna in scena lupta dintre cei doi, dar showul pe care urmeaza sa il organizeze in Rio pare o ocazie foarte buna. A fost in prima gala a UFC din Brazilia cand Belfort l-a facut KO intr-o maniera spectaculoasa pe Wanderlei, asa ca nu exista o ocazie mai buna pentru o revansa.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA