Natiunea MMA

Wanderlei Silva si Chris Leben au acceptat sa se intalneasca la UFC 132 in iulie
05/04/2011

Campania lui Wanderlei Silva de a cere o lupta cu Chris Leben a dat roade.

Starul categoriei mijlocii a UFC a reusit sa ii convinga pe bosii de la UFC sa ii dea voie sa urce in cusca cu Leben, mai degraba decat alte posibilitati avansate anterior de Dana White.

UFC a confirmat ieri seara ca atat Silva cat si Leben si-au dat acordul verbal pentru confruntare, care va avea loc pe Tabelul Principal al galei UFC 132.

Aceasta lupta va marca revenirea la lupta a lui Silva dupa aproape 17 luni de pauza. El nu a mai luptat de la victoria, prin decizia unanima a arbitrilor judecatori in fata lui Michael Bisping, in februarie 2010. Cateva luni mai tarziu el a suferit o interventie chirurgicala la genunchi si se afla in recuperara de atunci incoace.

O data cu refacerea lui Silva, Dana White a inceput sa vorbeasca despre posibilitatea unei lupte cu Brian Stann, dar brazilianul a refuzat lupta, spunand ca nu vrea sa lupte cu un erou american.

Cu doar cateva luni in urma, White a declarat public ca ar dori sa puna in scena o lupta intre Wanderlei si conationalul sau, Vitor Belfort, o revansa a confruntarii dintre cei doi din prima gala a UFC in Rio. Nici de data asta Silva nu a fost de acord, cerand in continuare o lupta cu Leben.

In cele din urma, se pare ca "The Axe Murderer" a obtinut ce si-a dorit, o lupta cu unul dintre cei mai interesanti luptatori ai UFC. Leben va incerca sa revina dupa o infrangere prin KO in fata lui Brian Stann, pe 1 ianuarie 2011.

Silva are acum un palmares de 33-10-1, iar Leben 25-7.

UFC 132 are loc la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas, pe 2 iulie.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA