Natiunea MMA

Wanderlei Silva recunoaste ca a folosit substante interzise si a evitat un test antidoping
18/06/2014Ieri, Comisia Atletica a Statului Nevada a organizat o audiere a starului PRIDE si UFC Wanderlei Silva pentru a discuta motivele pentru care acesta a "fugit" pe usa laterala a salii sale de pregatire cand un oficial al acestei Comisii s-a prezentat pentru un test anti-dopping neprogramat, inaintea confruntarii pe care brazilianul o avea programata la UFC 175 cu Chael Sonnen.

Prezent la audieri insotiti de sotia sa si de avocatul Ross Goodman, Wanderlei nu a scos nici un cuvant pe durata audierii. Avocatul sau a recunoscut in numele clientului sau ca acesta a luat diuretice si anti-inflamatorii pentru a trata o accidentare la incheietura suferita in timpul conflictului sau cu Sonnen de la The Ultimate Fighter Brazil 3.

Aceeasi accidentare este motivul amanarii luptei sale cu Sonnen din mai in iulie.

Conform declaratiilor lui Goodman, doctorii UFC i-au prescris lui Silva anti-inflamatoriile. O radiografie facuta la inceputul lui mai a confirmat fractura de la incheietura. Luptatorul brazilian a decis sa foloseasca si medicamente diuretice, pentru a minimiza retentia de apa in vederea atingerii nivelului de greutate necesar pentru lupta. Diureticele sunt interzise de regulament, deoarece pot fi folosite in mascarea folosintei substantelor dopante.

Oficialul Comisiei care a incercat sa ii administreze testul lui Silva a declarat ca atunci cand a reusit sa il gaseasca pe luptatorul brazilian in sala de pregatire, acesta a acceptat sa faca testul, dupa care a plecat pe o usa laterala, evitand astfel procedurile necesare. Goodman a cerut scuze in numele clientului sau pentru aceasta atitudine.

Comisia Atletica urmeaza sa decida acum care vor fi consecintele acitunilor lui "The Axe Murederer".

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA