Natiunea MMA

Wanderlei Silva lupta cu Brian Stann in Main Eventul UFC on FUEL 8
13/12/2012

Oficialii organizatiei americane UFC au anuntat lupta dintre legendarul brazilian Wanderlei Silva si Brain Stann, ca Main Event al galei cu numarul 8 transmisa de canalul de televiziune FUEL TV. Gala va marca revenirea promotiei pe pamant japonez, pe 3 martie la Saiatama SuperArena, in Tokyo.

Silva si-a exprimat de mai multe ori dorinta de a concura pe un card al UFC in Japonia, tara unde ei si-a facut un nume in artele martiale mixte, in galele puse in scena de PRIDE FC, al carui titlul l-a detinut la un moment dat. "The Axe Murederer" vine dupa o infrangere in fata lui Rich Franklin, suferita in acest an.

Stann (12-5) are un palmares destul de slab de 1-2 in ultimele trei lupte, dupa ce a fost invins de catre Michael Bisping si Chael Sonnen, in perioada in care era considerat unul dintre pretendentii la titlul categoriei mijlocii.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA