Natiunea MMA

Wanderlei Silva il provoaca pe Vitor Belfort pentru o lupta de revansa
12/02/2011

Desi are programata o lupta in luna mai cu Brian Stann la UFC 130, Wanderlei Silva pare mai preocupat sa razbune o infrangere suferita acum aproape doisprezece ani si jumatate decat de confruntarea cu Stann.

Intr-un interviu acordat ieri, "the Axe Murderer" l-a provocat pe conationalul lui Vitor Belfort, omul care i-a administrat a doua infrangere din cariera sa profesionista de MMA.

"Acum, unde ai sa fugi?" l-a intrebat retoric Silva pe fostul campion al categoriei semi-grele a UFC, care a fost invins intr-o maniera spectaculoasa sambata seara de catre Anderson Silva la UFC 126. "I-as da prima sasa sa lupte cu mine cu usurinta. Il provoc. Il vreau pe Vitor."

Pe langa asta, Wanderlei a continuat provocarile pe pagina sa de Twitter, unde a scris "Cum Vitor nu mai are unde sa fuga" cu referire la faptul ca Belfort a parasit promotia UFC imediat dupa victoria asupra lui si a revenit numai dupa ce Silva plecase deja sa devina o legenda in PRIDE.

Nu stiu sigur daca Vitor chiar l-a evitat pe Silva, sau daca aceasta revansa are vre-un sens, mai ales daca Wanderlei pierde in fata lui Stann - un lucru nu tocmai neasteptat daca ne uitam la recentul sau parcurs in Octogon - dar ar fi foarte interesant sa ii vedem pe cei doi luptand la UFC Rio, in luna august.

Raspunsul lui Vitor?

"Hai sa o facem frate. Accept provocarea. E un atlet mare, un mare campion, si ar fi o placere sa lupt cu el. Ar fi o lupta foarte anticipata, foarte importanta pentru acest sport. Orice spune Dana am sa fac, nu imi aleg niciodata oponentii si nu am sa o fac nici de data asta. Dar el a facut provocarea iar eu o accept. Atata doar ca nu vrea sa astept pana la UFC Rio, vreau sa lupt inainte de asta."

Sursa: www.cagepotatoe.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA