Natiunea MMA

Wanderlei Silva garanteaza securitatea lui Chael Sonnen in Brazilia
03/12/2013Wanderlei Silva a garantat siguranta si integritatea fizica a lui Chael Sonnen in tara sa natala, Brazilia - cel putin in afara custii.

Cei doi urmeaza sa inceapa filmarile la sezonul trei al The Ultimate Fighter Brazil, undeva in tara sudamericana.

Sonnen a avut mai mereu comentarii jignitoare si defaimatoare la adresa brazilienilor in general si a luptatorilor brazilieni in special, asa ca e de asteptat o reactie negativa din partea fanilor acestui sport.

"Va fi 100% in siguranta. Un singur om are sa il bata, si acela sunt eu. Nimeni altcineva nu il va atinge. Brazilia e diferita" a spus Silva intr-un interviu recent.

"Nu iti face griji Sonnen. Ai sa fi in siguranta. Dar ai sa platesti pentru comentarii in luna iunie. Nu imi plac oamenii falsi. Nu imi plac glumele. Nu imi plac oamenii care vorbesc prostii despre mine, si cand spui asta ai sa platesti."

Cei doi urmeaza sa lupte anul viitor. Inca nu s-a decis daca lupta va avea loc la categoria mijlocie sau semi-grea.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA