Natiunea MMA

Wanderlei Silva, dat in judecata de fostul sau antrenor si prietene, Rafael Alejarra
23/11/2010

Marcelo Alonso - www.sherdog.com

In era proceselor, a devenit deja un fapt comun ca relatii de prietenie si de munca sa se termine la tribunal. Din pacate, lumea MMA nu e imuna la aceasta stare de fapt.

Duminica, Wanderlei Silva a scris pe contul sau de Twitter ca este dat in judecata de fostul sau antrenor si prieten apropiat, Rafael Alejarra.

"Am primit o citatie de la Tribunalul din Porto Alegre. Cine ar fi putut sa ma dea in judecata de acolo" a scris in primul sau mesaj, in portugheza, superstarul PRIDE si UFC. Raspunsul a venit tot de la el, ceva mai tarziu.

"Am avut doar un singur antrenor pe care l-am hranit, l-am gazduit, i-am dat o masina si i-am platit 4000$ pe luna, fie ca lucra, fie ca nu. Vedeti cum sunt oamenii? A fost el."

Silva si Alejarra si-au inceput relatia de munca si de prietenie in noiembrie 2005, dupa ce au fost prezentati de un prietene comun. Nu a trecut mult si Alejarra s-a mutat din orasul sau de bastina, Porto Alegre, la Curitiba, pentru a putea fi mai aproape de cel supranumit "The Axe Murderer".

Cand Silva a plecat de la Chute Boxe Academy in 2007, Alejarra si sotia sa s-au mutat in Las Vegas, o data cu Wnaderlei si familia sa. Acolo, cei doi au pus bazele Wand Fight Team, o academie de MMA care cuprindea si mai multe echipamente de pregatire si tehnici speciale concepute de Alejarra. O astfel de metoda a capatat o mare popularitate pe YouTube, dupa ce a fost postat un videoclip in care Silva se antrena cu narile acoperite si respirand numai printr-un tub de snorkel.

In decembrie 2009, dupa o serie de doua infrangeri in fata lui Rich Franklin si Quinton Jackson, se pare ca cei doi au intrerupt legaturile. Silva a reinceput antrenamentele cu fostul sau antrenor de la Chute Boxe, Rafael Cordeiro, iar Alejarra s-a mutat la San Diego, unde a inceput sa ii pregateasca pe alti luptatori de MMA cum ar fi Demian Mai sau Cristiane "Cyborg" Santos.

Intrebat de Sherdog despre aceasta situatie, Alejarra a refuzat sa comenteze aceasta situatie.

"As prefera sa nu vorbesc in public despre asta. Subiectul asta nu ii priveste pe fani si mass-media. Acesta este un caz profesional si personal in care fiecare parte considera ca are dreptate, asa ca nu exista o varianta mai buna decat sa lasam legea sa judece cine greseste si cine nu."

"O data ce subiectul a ajuns in mainile legii, nu cred ca este corect pentru mine sa fac declaratii publice, sa imi spun propria versiune si sa spun lucruri rele despre cealalta parte" a incheiat Alejarra.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA