Natiunea MMA

Wanderlei Silva: "Am sa incerc sa depasesc varsta de retragere a lui Randy Couture"
26/10/2011

Cu o imagine care pare cea a unui om mai batran decat cei 35 de ani ai sai, pare improbabil ca Wanderlei Silva sa mai duca inca cinci ani de lupta in spate, iar de 20 nici nu se mai pune problema.

Dar se pare ca exact acest lucru i-a spus brazilianului doctorul sau, dupa ce l-a supus unor teste si verificari fizice complexe.

"Tocmai am venit de la doctor, care a facut tot felul de verificari, si mi-a spus ca mai pot lupta inca 20 de ani! Sunt foarte sanatos si am sa incerc sa depasesc varsta de retragere a lui Couture. Couture s-a oprit la 48 de ani, eu am 35" a declarat Silva intr-un interviu recent.

Zambetul de pe fata lui parea sa dea o valoare de gluma vorbelor, dar cu toate astea parea destul de serios in intentia lui de a il depasi pe Hall of Famerul Randy Couture.

Prestatia lui Silva in UFC a fost una lipsita de constanta, el avand acum un palmares de 2-4 de la venirea din PRIDE FC. Doua din ultimele sale trei infrangeri au survenit prin KO, un fapt care i-a facut pe multi specialisti sa considere ca barbia sa nu mai poate duce foarte multe lovituri.

Cu toate astea, Silva este un favorit al fanilor, si admite ca fara adulatia fanilor si sentimentele pe care ti le aduce lupta cu tine insuti, nu are idee ce ar face cu viata lui. Tocmai de aceea e foarte posibil sa fie inca un luptator care trebuie fortat de altii sa se retraga, la fel cum i s-a intamplat nu cu mult timp in urma lui Chuck Liddell.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA