Natiunea MMA

Wanderlei "The Axe Murderer" Silva nu vrea sa lupte cu Brian Stann
26/01/2011

Luptatorul categoriei mijlocii a UFC Brain Stann l-a provocat pe mult mai titratul Wanderlei Silva, fost campion al PRIDE, la o confruntare dupa impresionantul KO pe care l-a reusit in fata lui Chris Leben la UFC 125.

Desi nu multa lume se asteapta ca Silva sa dea inapoi cand vine vorba de o lupta, se pare ca brazilianul nu e foarte incantat de ideea confruntarii cu Stann. Motivul? Conform spuselor lui Dana White, Silva il considera pe Stann un fel de Erou American.

"Incercam de fapt sa il punem pe Silva fata in fata cu Stan" a spus Dana White. "El nu vrea sa lupte cu Brian. A spus ceva de genul 'Fuck that; toata lumea are sa ma urasca daca lupt cu Brain Stann. Toata lumea il iubeste pe Stann', dar noi oricum incercam sa organizam aceasta lupta."

The Axe Murderer nu a avut o activitatea competitionala foarte intensa in ultimul timp, el luptand o singura data in 2009, infrangere in fata lui Rich Franklin la UFC 99, si tot o singura data in 2010, o victorie controversata in fata lui Michael Bisping la UFC 110. In plus, el are un palmares de 2-3 de la venirea in UFC, in 2007.

Sursa - www.mmanews.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA