Natiunea MMA

WSOF il concediaza pe Dustin Holyko pentru tatuajele cu tenta nazista
08/07/2014World Series of Fighting a incheiat colaborarea cu Dustin Holyko datorita tatuajelor sale cu tenta nazista dar si din cauza cazierului impresionant pe care acesta il are in Florida.

Holyko a fost infrant prin strangulare in confruntarea avuta cu Neiman Gracie in cadrul WSOF 11 din Ocean Center, Daytona Beach.

In urma unei scurte cautari in baza de date Volusia County Clerk of Circuit Court putem afla ca acesta a fost retinut de organele competente pentru diferite actiuni, printre care putem include cruzime fata de animale, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, incalcarea termenilor eliberarii preventive. In total, sunt 16 acuzatii.

In plus, un articol publicat de BloodyElbow.com scoate in evidenta diverse semnificatii ale tatuajelor avute de Holyko.

Un oficial WSOF a faut urmatoarea declaratie:

“Sincer, nu stiam de cazierul acestuia, sau de tatuajele pe care acesta le are. Am descoperit doar acum, in cadrul WSOF11. A primit licenta de comisia statului Florida inainte de lutpa, fiind la a treia confruntare sub jurisdictia acestora. In urma informatiilor recent obtinute, am decis ca incheiem relatia avuta cu dl. Holyko.”

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA