Natiunea MMA

Vulturul isi apara titlul in decembrie
23/04/2018


  Khabib Nurmagomedov are de gand sa-si puna in joc centura la categoria usoara abia la sfarsitul anului si nu are nici o preferinta pentru adversarul pe care il va intalni. Intr-o postare pe Instagram, Nurmagomedov a precizat ca are in vedere un meci impotriva unuia dintre Conor McGregor, Tony Ferguson, Dustin Poirier, Kevin Lee si Eddie Alvarez, dar nu mai repede de luna noiembrie.
  “Divizia usoara este cea mai competitiva din UFC. Sunt luptatori foarte buni fiecare iar un duel contra oricaruia dintre ei ar fi interesanta si atractiva” a scris Nurmagomedov. “Nu am ales pe nimeni, eu am luptat pana acum impotriva adversarului care mi-a fost oferit. E sigur doar ca voi reveni in Octogon in noiembrie sau decembrie pentru a-mi apara titlul. Cand UFC va decide contra cui trebuie sa lupt, voi semna si ma voi bate cu cine hotaraste conducerea promotiei”, a mentionat campionul vacantatei categorii usoare.
  Khabib Nurmagomedov a cucerit centura dupa o victorie cu decizie unanima, in 5 runde, in fata lui Al Iaquinta, in capul de afis al UFC 223 din 7 aprilie. El trebuia sa se bata cu Tony Ferguson, dar acesta a devenit indisponibil dupa o accidentare suferita la genunchi. Rusul nascut in Dagestan este imbatabil in artele martiale mixte, avand un palmares impresionant de 26 de succese, dintre care 10 in UFC.
  E clar pentru toata lumea ca o confruntare a lui “The Eagle” cu McGregor ar fi cea mai profitabila si mai spectaculoasa, insa “The Notorious” are mari probleme cu legea dupa celebrul atac asupra autobuzului cu luptatori inainte de gala in care Nurmagomedov si-a adjudecat titlul, irlandezul fiind indignat de modul in care a fost deposedat de centura la categoria usoara. Totusi, Khabib pare a avea dreptate in a nu prefer pe nimeni ca adversar atat timp cat Poirier, Lee sau Alvarez au repurtat victorii concludente in ultimele lor aparitii in cusca.

  Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA