Natiunea MMA

Volkov vrea si titlul UFC
19/03/2018  Alexander Volkov a obtinut cea mai mare victorie a carierei. Colosul rus de 29 de ani l-a batut, prin KO la pumni, in runda a patra, pe veteranul Fabricio Werdum in capul de afis al galei UFC Fight Night 127 de la O2 Arena din Londra si isi continua drumul spre meciul pentru titlul de la categoria grea in Ultimate Fighting Championship.
  Fostul campion al promotiilor M-1 Challenge si Bellator a inceput destul de prost partida de sambata seara, permitandu-i brazilianului sa il puna la grea incercare prin serii diversificate. Odata cu trecerea timpului, “Drago” si-a revenit si, chiar daca a parut terminat la un moment dat, s-a aparat cu puternice lovituri de picior si si-a rapus adversarul cu o combinatie de pumni si cot careia i-a pus capat doar arbitrul Marc Goddard. Invincibil in cele 4 intalniri din Octogon, Volkov, care s-a ales cu bonusul de 50.000 de dolari pentru “Performanta noptii”, viseaza sa se bata pentru centura greilor ori cu Daniel Cormier, ori cu Stipe Miocic, campionul en-titre. De altfel, Miocic este cel care l-a deposedat de centura chiar pe “Vai Cavalo”, aflat la a cincea infrangere in cusca UFC.
  In cel mai echilibrat duel al serii, Jan Blachowicz si-a luat revansa, dupa 3 ani, in fata lui Jimi Manuwa. Semigreul polonez s-a impus, prin decizie unanima, in fata redutabilului sau oponent, adjudecandu-si al treilea succes la rand. Ambii luptatori au fost rasplatiti pentru prestatie, primind cate 50.000 de dolari fiecare pentru “Lupta noptii”.
  In celelalte dispute de pe cardul principal, Tom Duquesnoy l-a invins, prin decizie unanima, pe Terrion Ware in cadrul categoriei cocos, in timp ce, la semimijlocie, Leon Edwards a triumfat, prin KO tehnic la pumni, in runda a treia, in fata lui Peter Sobotta.
  De mentionat de pe cardul preliminar evolutia lui Paul Craig, care a intrat si el in posesia bonusului de 50.000 de dolari pentru “Performanta noptii” in urma victoriei repurtate in fata lui Magomed Ankalaev. “Usorul” scotian a reusit o submisie spectaculoasa si a facut uitate esecurile din precedentele doua meciuri.
  Gala din capitala Angliei a fost urmarita pe viu de peste 16.000 de spectatori, incasarile depasind 2 milioane de dolari.

 Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA