Natiunea MMA

Vitor Belfort vs Yoshihiro Akiyama, programata la UFC 133 in Philadelphia
22/04/2011


Vitor Belfort                          vs             Yoshihiro Akiyama

Vitor Belfort va incerca sa revina la victorie dupa ce a fost invins recent in lupta pentru centura de campion a categoriei mijlocii, atunci cand il va intalni pe Yoshihiro AKiyama la UFC 133.

Confruntarea a fost confirmata de catre presedintele UFC, Dana White, intr-un interviu pentru ESPN UK.

White a mai confirmat si faptul ca gala va avea loc in Philadelphia, pe 6 august.

Belfort (19-9) a fost facut KO in chiar prima runda a confrutnarii cu Anderson Silva la UFC 126, o infrangere care a pus capat seriei de cinci victorii consecutive pe care o avea atunci la activ. Dupa acea gala, el urma sa dea piept cu Wanderlei Silva, dar in cele din urma aceasta optiune nu a fost pusa in practica.

Akiyama va incerca sa puna si el capat unei serii de doua infrangeri consecutive pe care le are acum. Doua presupuse lupte pentru el nu s-au mai materializat din mai multe motive. El urma sa dea piept cu Chael Sonnen, dar acesta a fost suspendat pentru implicarea intr-un scandal legal, dupa care a fost nevoit sa amane chiar el confruntarea cu Nate Marquardt din cauza dezastrului natural care a lovit Japonia cu putin tim in urma.

In aceeasi seara se vor mai intalni Jorge Rivera cu Alessio Sakara si Michael McDonald vs Nick Pace.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA