Natiunea MMA

Vitor Belfort vs Dan Henderson in luna noiembrie, probabil in Brazilia
23/08/2013Se para ca Sonnen e nevoit sa mai astepte pentru o confruntare. In editia din aceasta saptamana a “UFC Tonight” s-a anuntat ca Vitor Belfort si Dan Henderson au acceptat sa lupte din nou. Cei din UFC isi doresc ca aceasta confruntare sa aiba loc in Noiembrie in Brazilia. Pana acum nu se stie la ce categorie vor lupta cei doi.

Aceasta confruntare va fi a 3-a consecutiva avuta de Belfort in Brazilia. “The Phenom ” a castigat 4 din ultimele 5 confruntari.

Belfort si-a dorit o lupta cu Chael Sonnen imediat dupa ce l-a vazut pe acesta infrangandu-l pe Mauricio “Shogun” Rua in gala de sambata. Se pare ca dorinta ii va fi implinita putin mai tarziu.

Henderson este in cautarea unei mult dorite victorii. El a avut 2 infrangeri consecutive, ultima fiind in fata lui Rashad Evans in cadrul UFC 161.

Henderson l-a infrant pe Belfort prin decizie unanima in Octombrie 2006 la Pride 32. Inca nu au mai fost anuntate alte confruntari pentru acest eveniment.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA