Natiunea MMA

Vitor Belfort si Wanderlei Silva numiți antrenori la 'The Ultimate Fighter: Brazil'
14/12/2011

UFC este gata pentru primul sezon internațional al show-ului The Ultimate Fighter, și marţi președintele UFC Dana White a anunțat că Vitor Belfort si Wanderlei Silva vor fi antrenorii pentru The Ultimate Fighter: Brazil, care īși va face debutul īn aceasta primăvară.

"Acest show are un succes foarte mare īn Statele Unite - este unul dintre cele mai longevive reality showuri," a declarat White la o conferință de presă din Rio de Janeiro. "Este incredibil de popular, a fost un pas uriaș pentru noi. Credem că va fi de 1.000 de ori mai mare īn Brazilia. Valoarea talentelor din această țară acum? Exista un nou Anderson Silva, Jose Aldo, Vitor Belfort sau Wanderlei Silva ce așteaptă sa fie descoperit."

Belfort şi Silva sunt ambii luptători foarte populari īn rāndul fanilor brazilieni, iar lupta dintre cei doi antrenori care va avea loc după sezon va fi un eveniment foarte mare īn Brazilia. Cu toate astea, rămāne un drum lung pana la acest meci: Belfort trebuie să lupte īntāi cu Anthony Johnson la UFC 142 īn ianuarie, și lupta Belfort-Silva nu va avea loc decāt după The Ultimate Fighter: Brazil, probabil la īnceputul verii .

UFC a īncheiat un contract cu o televiziune braziliană, deși nu se știe īncă cum pot viziona serialul fanii americani. Finala Ultimate Fighter Brazil va fi transmisa live atāt īn Brazilia cāt și īn Statele Unite ale Americii.

Belfort vs Silva va fi o revanșă care era așteptată de 14 ani - cei doi s-au īntālnit la prima gala UFC din Brazilia īn 1998. Īn acea noapte, Belfort a explodat īn Octogon şi la prins pe Silva cu o serie de pumni, avānd nevoie de doar 44 de secunde pentru a cāștiga prin TKO. Dar atāt Belfort cāt și Silva au spus că nu cred că lupta de atunci este deosebit de relevantă astăzi.

"Este o mare onoare sa lupt īmpotriva lui Wanderlei", a spus Belfort. "Eu o văd ca pe o luptă nouă și nu ca pe o revanșă."

"Cred ca prima lupta a fost foarte rapida, nu am putut evolua atāt de bine cāt am vrut", a declarat Silva. "Cred ca aceasta este una dintre cele mai mari revanșe dīn MMA-ul modern și sunt foarte mulțumit sa le ofer asta fainilor mei și să lupt din nou īn Brazilia. E un vis."

Preselecțiile pentru The Ultimate Fighter: Brazil au loc aceasta săptămānă, si este de așteptat ca UFC-ul sa prezinte luptătorii selectați la īnceputul lui 2012.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA