Natiunea MMA

Vitor Belfort se desparte de antrenorul sau Shawn Tompkins inainte de UFC 126
20/01/2011

Vitor Belfort a lucrat cu antrenorul de striking Shawn Tompkins din 2008, cand brazilianul a intrat pentru prima data in sala vechiului sau rival, Randy Couture in speranta ca se va putea pregati alaturi de acesta.

Uniunea dintre sportiv si antrenor a fost una productiva. Belfort a reusit trei victorii prin KO in timpul cat cei doi au format o echipa. Dar acum, in mijlocul pregatirii pentru cel mai important meci al carierei sale impotriva campionului categoriei mijlocii a UFC, Anderson Silva, se pare ca acest parteneriat s-a incheiat.

In editia de marti a The Fighting Show with Mauro Ranallo, Tompkins s-a referit pe scurt la aceasta situatie, ca si la recenta stire ca Vitor se pregateste cu fostul campion mondial al greilor din box, Mike Tyson.

"Stiti, Vitor a mai facut asta in trecut. Cate-o-data, in mintea lui apar norii. Nu conteaza ca l-a adus pe Mike Tyson. Vitor merge dintr-o parte in alta, unde e atentia, unde sunt oameni celebri, populari. Mike Tyson nu il invata nimic. Nici celelalte sali unde mai merge la pregatire. Numai pentru ca e la Couture si nu mai e cu mine, nu inseamna ca e alaturi de Couture. Vitor nu e loial nimanui, am mai vazut asta."

Belfort nu a mai luptat de la victoria din septembrie 2009 impotriva lui RIch Franklin, la UFC 103.

De atunci, doua intalniri programate cu campionul Silva au fost amanate, din cauza accidentarilor. Belfort si Tompkins lucrau inca impreuna in toamna lui 2010, dar acum se pare ca sportivul brazilian a ales sa mearga intr-o alta directie.

"Ii doresc tot binele din lume, dar stiti, pentru un om care mi-a vorbit despre respect, loialitate, Dumnezeu, atatia ani la rand, tocmai mi-a demonstrat cu totul altceva" a spus Tompkins. "Asa ca vom vedea. Ii urez succes. Ii urez succes si lui Anderson."

Se pare ca Vitor se pregateste acum cu Gil Martinez la Xtreme Couture, un antrenor experimentat care l-a pregatit recent, printre altii, pe Gray Maynard pentru lupta impotriva lui Frankie Edgar.

Mike Chiappetta - www.MMAfighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA