Natiunea MMA

Vitor Belfort nu mai lupta la UFC 122; Nate Marquardt ii ia locul impotriva lui Okami
22/09/2010

Damon Martin & Ken Pishna - www.MMAWeekly.com

O accidentare l-a fortat pe Vitor Belfort sa se retraga din Main Eventul galei UFC 122 impotriva lui Yushin Okami, in Germania. In locul sau va urca in Octogon Nate Marquardt, care a reusit recent o victorie prin TKO in fata lui Rousimar Palhares la UFC Fight Night 22.

Acesta stire a fost confirmata de surse apropiate de cele doua tabere, care au declarata ca s-au semnat deja acordurile de lupta pentru noul Main Event.

Revenit in forta dupa infrangerea din februarie in fata lui Chael Sonnen, Marquardt a trecut cu usurinta de Palhares in lupta de miercurea trecuta din Austin, Texas, dupa doar 3 minunte si 28 de secunde trecute din lupta.

Victoria a fost a noua a lui Marquardt in UFC. Bazat in Colorado, el a declarat ca ar dori sa lupte din nou cat de curand. Se pare ca dorinta i s-a implinit.

Nu exista inca informatii oficiale despre accidentarea suferita de Belfort.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA