Natiunea MMA

Vitor Belfort isi rupe mana la antrenament si se retrage din lupta cu Wanderlei Silva de la UFC 147
29/05/2012

Daca vre-o data s-ar face un top al celor mai urate accidentari din lumea MMA-ului, Vitor Belfort trebuie sa fie in top 3, datorita ghinionului deosebit pe care se pare ca il are la acest capitol. UFC a anuntat ieri ca luptatorul brazilian a suferit inca o ruptura la mana in timpul antrenamentului si ca nu va mai putea fi capabil sa lupte cu Wanderlei Silva in Main Eventul galei UFC 147 din 23 iunie. Evenimentul va continua, iar The Axe Murderer va lupta impotriva unui adversar neanuntat inca.

Vitor a postat chiar pe contul sau de Twitter o fotografie cu accindentarea.

Aceasta nu e doar o veste foarte proasta pentru Vitor Belfort, ci si pentru UFC 147, care trebuia initial sa aiba ca Main Event confruntarea dintre Anderson Silva si Chael Sonnen. Dupa ce aceasta lupta a fost mutat in Las Vegas, Jose Aldo a fost luat in considerare pentru capul de afis, inainta ca lupta sa pentru apararea titlului impotriva lui Erik Koch sa fie trecuta Main Event la UFC 149 in Calgary. Problema cu care se confrunta acum promotia americana este faptul ca a ramas chiar si fara revasa dintre cei doi celebri luptatori brazilieni, cu doar o luna inaintea evenimentului propriuzis.

De multa vreme o data din calendarul celei mai mari promotii de MMA din lume nu a mai parut atat de nesigura. Ramane de vazut cat de bine va reusi masina UFC sa se puna in actiune si sa puna in scena un spectacol pe masura numelui care il are.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA