Natiunea MMA

Vitor Belfort isi muta tabara de pregatire in Las Veagas, pentru lupta cu Anderson Silva
30/10/2010

www.tatame.com

Fostul campion al UFC, Vitor Belfort (19-8) si-a mutat tabara de pregatire in Las Vegas, in vederea luptei cu actualul campion al categoriei mijlocii, Anderson Silva.

"The Phenom" a avut o perioada mai relaxanta de pregatire la Xtreme Couture si Tapout Gym in Nevada City, dar acum a crescut intensitatea pregatirilor in vederea confruntarilor.

"Am incetinit pentru un timp. Trebuia sa o las mai moale ca sa nu intru in supra-antrenament, avand in vedere ca lupta cu Anderson Silva are loc numai in luna februarie. Dar acum e deja noiembriem su e cazul sa imi schimb strategia. Ce ma motiveaza cel mai mult e sa pot sa imi fac datoria. Anderson e un luptator foarte versatil, si nu poti sa iti faci un singur plan de lupta. E foarte important sa fiu pregatit pentru orice, pentru ca el e un luptator foarte bun. Stiu ca e cel mai bun din lume, dar nu ma las intimidat de asta."

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA