Natiunea MMA

Vitor Belfort il recruteaza pe Rashad Evans sa il ajute la pregatirea luptei cu Jon Jones
28/08/2012

Vechea zicala "Inamicul inamicului meu e prietenul meu" s-a dovedit inca o data a fi adevarata. In cazul lui Vitor Belfort, inamicul inamicului sau este noul sau antrenor principal.

Cu putin timp inainte ca "The Phenom" Vitor Belfort sa decida ca accepta lupta cu regele categoriei semi-grele Jon Jones, el s-a echipei Blackzilians din Florida.

Stirea aparuta ieri pe canalele de mass-media il dau acum pe Rashad Evans drept conducatorul echipei care il va pregati pe Vitor pentru lupta cu Jones.

"Aceasta e cea mai importanta lupta a carierei mele, asa ca e momentul cel mai potrivit pentru a ma alatura managerului Glenn Robinson si echipei Blackzilians, la JACO Hybrid Training Center in Delray Beach" a afirmat Belfort. "II voi avea pe cei mai buni antrenori si pe cei mai buni luptatori din acest sport, inclusiv Alistair Overeem si Rashad Evans, care sa ma ajute la pregatire."

"Am sa imi tin intreaga tabara de pregatire la JACO si am sa castig centura pentru fanii mei, pentru familia mea si pentru Blackzilians din Florida de Sud."

Desi aceasta va fi prima ocazie in care Evans va fi antrenorul principal al unei echipe de pregatire, decizia nu e una lipsita de logica. El e probabil omul care il cunoaste cel mai bine pe Jon Jones, dupa ce i-a fost prieten si coleg mult timp. Si in plus e singurul om care a rezistat 25 de minute in Octogon impotriva lui Jones, chiar daca la final a fost declarat invins la puncte.

Jones va sta fata in fata cu Belfort in Octogon pe 22 septembrie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA