Natiunea MMA

Vitor Belfort il recruteaza pe Mike Tyson pentru a il ajuta la pregatirea pentru lupa cu Silva
28/12/2010

Cu cea mai importanta lupta a carierei sale foarte aproape, la UFC 126 impotriva lui Anderson Silva, multa lume s-a intrebat de ce Vitor Belfort a ales sa se desparata de antrenorul sau de striking, Shawn Tompkins. Se pare ca brazilianul i-a gasit deja un inlocuitor pe masura, in legenda boxului profesionist, Mike Tyson.

"Mike Tyson e unul dintre idolii mei, si a trecut bariera dintre sporturi" a declarat Vitor pentru Portal de Vale Tudo din Brazilia. "A fost o sursa de inspiratie pentru multi sportivi si pentru mine inca de cand eram copil. "

"Avem multe in comun. Avem discutii foarte interesante. E o persoana foarte importanta pentru sporturile de contact, si o sursa de motivare pentru multi sportivi."

Tyson a facut istorie in 1986 cand a cucerit centura WBC la doar 20 de ani in boxul profesionist.

Vitor Belfort si-a facut debutul in Octogon la doar 19 ani, iar acum are norocul sa se poate pregati alaturi de unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile. El urmeaza sa lupte cu detinatorul titlului categoriei mijlocii, Anderson Silva, la UFC 126 ce are loc pe 5 februarie la Mandalay Bay Event Center in Las Vegas, Nevada.

Tom Ngo - www.5thround.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA