Natiunea MMA

Vitor Belfort il provoaca pe Chael Sonnen la o lupta in Octogon
31/07/2013Dintr-o data Chael Sonnen a devenit o persoana foarte importanta.

Dupa spusele lui Ariel Helwani din editia de marti a UFC Tonight, Vitor Belfort a acceptat ca lupta viitoare sa nu fie pentru titlu. Dar asta nu inseamna ca se si bucura de acest lucru.

Sotia lui Belfort i-a spus lui Helwani ca daca acesta va lupta la categoria mijlocie din nou,  va trebui sa fie pentru titlu. Pana atunci, Belfort a acceptat sa concureze fie la mijlocie, semi-grea sau la categoria grea, si daca lucrurile se vor petrece dupa cum isi doreste, urmatorul oponent va fi dl. Sonnen.

“Pai sa va spun eu. Vitor si cu mine se pare ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Fie l-am provocat eu, fie el, dar niciodata nu am avut posibilitatea sa ne confruntam. Poate din coincidenta. In primul rand, accept. El are un titlu si anume acela de pretendent principal la centura. Il voi infrunta pe 28 Decembrie, cand vreau sa isi apere acest titlul in fata mea.”, a raspuns imediat Sonnen.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA