Natiunea MMA

Vitor Belfort e bolnav de Hepatita A; lupta cu Akyiama nu va fi afectata
27/04/2011

"Am Hepatita A. Chestia asta doare asa de tare, ca ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de mine. Nu uitati sa va rugati pentru mine" a scris Belfort pe contul sau de Twitter cand a aflat de boala.

El a mai adaugat: "Stiu ca asta ma va face mai puternic decat inainte, te rog Doamne arde Hepatita si trimite-o in iad."

Cu toate astea, el nu va fi tinut departe de confruntarea cu Yoshihiro Akyiama.

Lupta urmeaza sa aiba loc la UFC 133 in 6 august, iar Belfort a declarat azi ca doctorul sau i-a cerut sa se odihneasca doua saptamani in timp ce infectia e tratata. Acest lucru va fi cu siguranta o inconvenienta pentru brazilian, dar nu ar trebui sa ii afecteze prea mult pregatirea pentru lupta.

"Vreau sa stiti ca Hepatita A e usor de tratat, asa ca nu va faceti griji, in doua saptamani revin in sala" a scris el tot pe Twitter.

Pedro Lima, unul dintre oamenii stafului sau a spus tot astazi ca "nu exista nici o indicatie ca ar fi scos de pe card. A facut examene medicale, iar acum asteapta rezultatele."

Hepatita A e o infectie care afecteaza ficatul. Virusul e transmis de obicei prin apa sau alimente contaminate, dar poate trece si de la om la om.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA