Natiunea MMA

Vitor Belfort aduce in echipa sa un maestru de karate Shotokan pentru lupta cu Anderson Silva
14/01/2011

Campionul Americii de Sud la Karate Shotokan, Jayme Sandall se va muta in Las Vegas pentru a il ajuta pe Vitor Belfort sa se pregateasca in vederea confruntarii cu regele categoriei mijlocii, Anderson Silva la UFC 126, din 5 februarie.

"Urmeaza sa facem o pregatire strategica si tehnica, si sa dezvoltam impreuna un plan de lupta pentru lupta cu Anderson SIlva. Maestrul VInicio Antony a creat o serie de miscari de karate pentru a ingloba o strategie specifica pentru aceasta lupta" a declarat Sandall pentru Portal de Vale Tudo din Brazilia.

"Karate-ul, inca o data, va intra in scena si ii va ascuti exactitatea miscarilor lui Vitor. E deja pregatiti din punct de vedere fizic, al luptei in picioare si la sol. Foarte bine antrenat. Acum urmeaza sa adaugam timingul si controlul distantei, atat pentru atac cat si pentru aparare."

Jayme Sandall este considerat unul dintre cei mai buni atleti ai Echipei Nationale a Braziliei de Karate Shotokan, si a fost unul dintre cei mai importanti membri ai staff-ului tehnic al lui Vitor la revenirea sa in UFC, in lupta impotriva lui Rich Franklin.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA