Natiunea MMA

Vitor Belfort: "Nu plec din Octogon fara o victorie" sambata seara
04/02/2011

Fostul campion al categoriei semi-grele a UFC, Vitor Belfort asteapta cu nerabdare confruntarea cu regele de la mijlocie, Anderson "The Spider" Silva, conform unui interviu recent acordat de starul brazilian.

"Ma simt excelent. Fac ceea ce imi place sa fac. Am o lupta importanta in fata, sunt bucuros si nerabdator. Sunt pregatit, simt ca si oamenii mei sunt pregatiti, asa ca o sa vedem sambata. Nu stiu, daca incearca sa ma intimideze, nu face decat sa ma motiveze mai tare. Am sa urc in cusca si am sa imi fac datoria, si nu am de gand sa plec din Octogon fara o victorie".

Belfort (19-8) este considerat de multa lume drept cel mai important test al loculu lui Anderson Silva in fruntea categoriei mijlocii de pana acum. Popularul brazilian va lupta sambata seara pentru prima data la aceasta divizie de greutate, unde este neinvins pana acum, reusid victorii in fata lui Terry Martin si Matt Lindland.

Silva vs Belfor este Main Eventul galei UFC cu numarul 126 care va avea loc in Las Vegas, Nevada.

Sursa - www.fiveknuckles.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA