Natiunea MMA

Visul american - Fenomenul polonez de doar 18 ani semneaza cu Bellator Fighting Championship
15/10/2010

www.fiveouncesofpain.com

Bellator Fighting Championship a semnat un contract oficial cu polonezul Marcin Held, un luptator fenomenal aflat inca in adolescenta, care se alatura categoriei usoare. La doar 18 ani, Marcin vine in Bellator cu un palmares impresionant de 10-1, care include victorii impotriva unor atleti de doua ori mai batrani ca el.

"Il urmarim pe Marcin de mai bine de un an si suntem foarte fericiti ca il putem primi acum in Bellator" a declarat presedintele promotiei americane, Bjorn Rebney. "E un fenomen in toate sensurile acestui cuvant si se va adauga diviziei noastre usoare."

Nascut in Polonia, Held si-a inceput cariera in MMA la doar noua ani, cand a ajuns in sala de sport care i-a devenit mai apoi o a doua casa. A inceput sa studieze BJJ, iar observatorii au putut vedea curand ca tanarul va ajunge departe in cariera sa.

"Ma antrenez de 2-3 ori pe zi, sapte zile din sapte" a spus Held. "Meg la scoala, si dupa scoala merg la sala. Uneori merg si inainte de scoala. Mama mea m-a sprijinit in tot ce am facut si m-a ajutat la pregatire."

Held se pregateste acum cu Team Draculino la Scoala Gracie Barra din Polonia. La cei doar 18 ani ai sai, el a reusit o victorie prin submisie in fata lui Bojan Kosednar, de 27 de ani, acum cinci zile in Polonia. Mai are in palmares si o victorie superba in fata veteranului brazilian Jean Silva, el insusi un specialist al submisiilor. Cinci din cele zece victorii ale lui au venit prin submisie.

Marcin isi va face debutul in Sezonul Patru al Turneului Categoriei Usoare a Bellator.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA