Natiunea MMA

Vinny Magalhaes isi face revenirea in UFC
17/07/2012

Dupa o lunga si neplacuta disputat publica cu organizatia rusa M-1 Global, al carei campion la categoria grea este, Vinny Magalhaes e liber de contract si in drum spre revenirea in galele promovate de gigantul american UFC.

Prima sa aparitiei in galele din America a venit dupa participarea cu succes la The Ultimate Fighter 8, cand a facut parte din echipa lui Frank Mir. Atunci el a reusit victorii prin submisiei in fata lui Jules Bruchez si Krysztof Soszynski. Din pacate, in galele mari el a fost invins prin KO de catre Ryan Bader si prin decizia arbitrilor judecatori de Elliot Marshal, lucru care a dus la incheierea contractului dintre el si UFC.

De la acel moment in 2009, starul brazilian, considerat de multa lume unul dintre cei mai buni practicanti de BJJ din lume, a reusit un palmares foarte bun de 7-1, cu toate sapte victorii reusite inainte de termen. Desi nu se stie inca o data exacta pentru revenirea sa in UFC, site-ul brazilian de specialitate TATAME a scris ca UFC 151, din 1 septembrie, va fi gazda acestui eveniment.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA