Natiunea MMA

Vinicius Quieroz, greul de la Chute Boxe, depistat pozitiv pentru steroizi, e concediat de UFC
03/11/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Luptatorul de categoria grea de la Chute Boxe, Vinicius Quieroz (5-2) a fost testat pozitiv la controlul anti-dopin de dupa infrangerea suferita in fata lui Rob Broughton la UFC 120.

Promotia americana a reziliat contractul cu brazilianul in urma anuntarii rezultatelor acestui test.

Quieroz nu a impresionat in lupta cu Broughton, dupa ce l-a presat pe acesta in prima runda dar a ramas fara gaz si s-a stins aproape de tot spre sfarsitul confruntarii. Broughton a reusit o submisiei prin Rear Naked Choke in a treia runda.

Quieroz a fost unul dintre cei noua luptatori testati anti-doping de UFC, alaturi de participantii in main event, Michael Bisping si Yoshihiro Akiyama. Brazilianul a fost singurul al carui test a iesit pozitiv.

Stanozolol, substanta cu care acesta s-a dopat, e vanduta sub mai multe nume, dintre care cel mai cunoscut este "Winstrol". Un steroid anabolizant, a fost legat de mai multe sporturi profesioniste si e popular cu atleti din toate acestea.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA