Natiunea MMA

Viitorul lui Alistair Overeem in UFC este nesigur in urma ultimelor evenimente
22/08/2013Pentru a fi realisti, putem spune ca prestatia lui Overeem in UFC a fost relativ slabuta. Multi spun ca acesta este supraestimat.

Dupa ce a avut o victorie impresionanta asupra fostului campion UFC Brock Lesnar, Overeem a fost suspendat timp de noua luni pentru consumul de testosteron, ceea ce l-a impiedicat sa il infrunte pe Junior dos Santos.

Cand a revenit din aceasta perioada, kickboxerul nu a mai fost la fel, nici din punct de vedere al luptelor, nici din punct de vedere psihologic. “The Demolition Man” a fost infrant de Antonio “Bigfoot” Silva si de catre Travis Browne.

Overeem a avut sanse de castig mai mari decat ambii luptatori, dar a fost infrant in ambele confruntari. Dupa ultima sa prestatie, presedintele UFC Dana White nu e sigur de viitorul acestuia in cadrul organizatiei.

“Voi toti ati crezut ca este cel mai bun intr-o anumita perioada. Dar trebuie sa stiti ca a avut o mare degradare. Aduci unul dintre cei mai buni luptatoti din lume si afli adevarul. Noi asta facem. Ii aducem pe cei mai buni, sau care se presupune a fi cei mai buni si aflam adevarul.”, a declarat White.

Cand a fost intrebat daca Overeem se va intoarce in UFC, White nu a dorit sa dea un raspuns concret.

“Nu stiu. Vom mai vedea. Nu voi lua aceasta decizie in aceasta seara.”, a declarat acesta.

Overeem a castigat 264.285$ dupa ce a confruntarea cu Lesnar, si 285.714$ dupa infrangerea suferita in fata lui Silva.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA