Natiunea MMA

Vicente Luque, inlocuitorul lui Lyman Good la UFC 205
26/10/2016  Conducerea Ultimate Fighting Championship a confirmat ca adversarul lui Belal Muhammad la gala de la New York va fi “Silent Assassin”, brazilianul Vicente Luque.
  “Cyborg” Lyman Good a fost scos de pe cardul de lupta al evenimentului din 12 noiembrie din cauza unei posibile incalcari a regulilor de dopaj. Americanul de 31 de ani, posesorul unui palmares de invidiat (19 victorii si doar 3 infrangeri), asteapta acum verdictul oficialitatilor in cazul sau.
  In ceea ce-l priveste pe tanarul Luque, acesta a castigat ultimele trei dispute din Octogon si priveste cu optimism sansa ce i-a fost oferita.
  La randul sau, americanul de origine palestiniana Belal Muhammad vine dupa prima victorie obtinuta in UFC, un KO in fata lui Augusto Montano.
  Gala UFC 205 de la Madison Square Garden din New York City are in centrul atentiei confruntarea dintre Eddie Alvarez și Conor McGregor. Este primul eveniment de acest gen gazduit vreodata de metropola americana.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA