Natiunea MMA

Veteranul UFC si Bellator Paul Daley semneaza din nou cu BAMMA
07/08/2013Semi-mijlociul britanic Paul "Semtex" Daley a semnat din nou un contract pe un an de zile (sau trei lupte) cu organizatia din tara sa de origine, BAMMA.

Daley (33-12-2) a anuntat vestea marti pe pagina sa de Facebook.

"Da, am semnat cu BAMMA. Exclusivitate in Marea Britanie, dar ma puteti vedea la lupta in jurul lumii, ca de exemplu in noiembrie in Rusia cu LEGEND" a scris Daley.

Sportivul englez a fost concediat recent de Bellator, pe 25 iulie, din cauza problemelor legale derivate dintr-o lupta intr-un bar din Anglia si probleme cu obtinerea vizei de SUA.

Noua intelegere marcheaza revenirea lui Daley in BAMMA. El a mai concurat de doua ori pentru aceasta organizatie, dar s-a remarcat de fiecare data prin incapacitatea de a ajunge la greutatea de lupta.

Paul este fost campion al categoriei semi-mijlocii din Cage Rage, si a luptat printre altele pentru titlul Strikeforce de la aceeasi categorie.

Conform informatiilor disponibile, el urmeaza sa apara pe fight-cardul BAMMA 14, din luna decembrie.

"Acum atentia mea e indreptata spre urmatoarea lupta din noiembrie, dar e posibil sa lupt pentru BAMMA in decembrie" a mai scris el.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA