Natiunea MMA

Veteranul UFC Shane del Rosario a plecat dintre noi la doar 30 de ani
11/12/2013Veteranul UFC, Shane Del Rosario a decedat la varsta de 30 de ani in urma unor probleme de ordin medical.

“The Ultimate Fighting Championship sufera in urma pierderii luptatorului de la categoria grea Shane del Rosario, care a decedat la varsta de 30 de ani. Del Rosario a suferit un atac de cord in data de 26 Noiembrie, in urma unei disfunctii cardiace congenitale. Intreaga organizatie isi prezinta condoleantele in fata familiei si prietenilor lui Shane.” au declarat oficialii organizatiei americane.

Del Rosario a fost gasit in stare de inconstienta in apartamentul sau, de catre Ian McCall, colegul sau de apartament. Acesta a sunat la 911, dupa care Del Rosario a fost transportat la Hoag Memorial Hospital Presbyterian din Mewpot Beach, California.

“Shane del Rosario a suferit un atac de cord in dimineata zilei de 26 Noiembrie.”, a declarat managerul sau, House. “A fost dus la spital de urgenta, a fost resuscitat si stabilizat. Ne rugam pentru el si familia lui”.

Mai tarziu, House a facut o declaratie prin care a dezvaluit ca medicii au descoperit o disfunctie a sistemului cardiovascular, care a provocat internarea acestuia.

Del Rosario a fost sustinut de aparate cateva zile dupa internare. Ulterior a fost deconectat, reusind sa ramana in viata pana Duminica.

Dupa ce a avut 11 victorii consecutive de la inceputul carierei sale, acesta a suferit un accident de masina in Aprilie 2011. S-a intors in Octogon pentru confruntarea cu Stipe Miocic in cadrul UFC 146, unde a fost infrant printr-un TKO in a doua runda. A mai avut o infrangere din partea lui Pat Barry in finala “The Ultimate Fighter 16”.

“Sa se odihneasca in pace unul dintre cei mai buni oameni pe care am avut onoarea sa-i cunosc”, a scris McCall pe Twitter.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA