Natiunea MMA

Veteranul UFC Cheick Kongo semneaza cu Bellator
29/08/2013
Ce are in comun Cheick Kongo cu Marr Riddle, Tito Ortiz si Quinton “Rampage” Jackson? Toti sunt fosti luptatori UFC care s-au alaturat in ultimele luni celor de la Bellator MMA.

Miercuri oficialii promotiei au anuntat semnarea contractului cu Kongo. Veteranul va avea debutul in Septembrie in cadrul turneului de la categoria grea.

“Dupa incheierea contractului cu UFC, mi-am dorit o pauza pentru a reflecta la tot ce se intampla. In urma unor discutii cu cei din jurul meu, in special cu prietenul meu Rampage, m-am decis ca cel mai bine ar fi sa ma alatur celor din Bellator. Acesta e foarte multumit de modul in care e tratat acolo. Stiu ca am o cale lunga in fata, iar lupta din Octombrie va fi primul pas catre castigarea titlului Bellator de la categoria grea.”, a declarat Cheick.

Acesta a primit o prelungire de contract din partea UFC-ului, dar a refuzat. Probabil spera la o victorie pentru a obtine o pozitie mai buna in cadrul negocierilor.

Din pacate pentru el, a fost infrant in ultima confruntare, iar oficialii UFC nu au mai fost interesati de serviciile lui. “Daca esti fan al MMA-ului, atunci esti fan Kongo”, a declarat CEO-ul Bellator Bjorn Rebney.  “Cu oricine ar lupta, intotdeauna va face un show exceptional, fiind unul dintre cei mai buni tipi din MMA. Va fi un eveniment exploziv, si sunt convins ca fanii nostri il vor aprecia”.

In cei sapte ani din cadrul Octogonului a obtinut palmaresul de 11-6-1, si nu a luptat pentru titlul UFC.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA